Een ogenblik geduld a.u.b.
Registreren / Inloggen Zoeken English

Theater

Echt goede theaterlessen in Maastricht volg je bij Kumulus. Hier leer je improviseren op het toneel en breng je je script volledig natuurlijk over op je publiek. Theaterlessen van Kumulus richten zich zowel op kinderen, jongeren als op volwassenen. Docenten die actief zijn in de professionele tak van theater, nemen je mee de planken op en leren je alles wat je moet weten voor het grote optreden. Of je nu liever improviseert of acteert aan de hand van een script, je werkt altijd naar een eindpresentatie toe: een groots gezamenlijk optreden tijdens de Kumulus theaterweek. Als je naast het acteren ook nog graag zingt en danst, dan kom je tijdens de musicalopleiding helemaal tot je recht. Ook deze cursus werkt toe naar een spetterend jaaroptreden.

‘All the world’s a stage, and all the men and women merely players’ William Shakespeare

Maak een keuze uit ons aanbod, volg een proefles en schrijf je in. Ontdek je talenten, geniet van je creaties en beleef veel plezier met je mede-cursisten en docent.

line

Cursusoverzicht

icn_theater_musical

Musical

icn_theater_toneel

Toneel

Docenten

Docenten

Onze theaterdocenten staan regelmatig zelf op het podium of zijn als regisseur verbonden aan een (amateur) toneelgezelschap. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.

 

 

Bekijk alle docenten